Jaluzele Orizontale

Sunt Florian si fac parte din echipa Superjaluzele.ro

Jaluzelele orizontale sunt preferatele mele fiindca sunt rezistente si poti regla cata lumina sa intre in incapere foarte usor.

Iti stau la dispozitie cu zeci de modele de jaluzele orizontale pentru orice buget!

Ce trebuie sa stii despre Jaluzelele Orizontale!


Jaluzelele orizontale sunt cele mai pupulare jaluzele pe care le producem, pentru ca sunt sunt ieftine, durabile si usor de intretinut. Sunt produse din aluminiu cu latimea de 25 mm, iar sina de suport este din otel galvanizat.
Lamelele sunt colorate in diferite nuante nuante si pot fi clasice sau perforate. O nota distincta o fac jaluzelele orizontale din imitatie de lemn care pot ajuta la amenajarea unui interior in tonuri calde, naturale. Mecanismele de fixare intre baghete pot fi cu pini sau cu snur, in functie de preferinte.

1.

Alege-ti culoarea!
Modelul standard de jaluzele orizontale au cea mai variata paleta de culori din portofoliul nostru. Lamelele sunt din aluminiu vopsit in camp electrostatic oferidu-i rezistenta mare in timp fara a se decolora odata cu expunerea indelungata la lumina.

Jaluzelele orizontale, modelul cu insertie metalica, sunt aceleasi lamele durabile din aluminiu vopsite in asa fel incat confera un aspect perlat suprafetei.Cea de a treia optiune pentru jaluzelele orizontale este cu lamele colorate in asa fel incat imita lemnul.

Acest model il puteti gasi in 3 variante, nuc, stejar sau mahon. Jaluzelele orizontale cu lamela perforata sunt o varianta care lasa o mica parte din lumina exterioara sa patrunda in camera printr-o serie de perfoatii ale lamelelor oferind spatiului un plus in ceea ce priveste design-ul. 

Clasic

Insertie metalica

Lemn

Perforate

3.

Da-ne un telefon sau lasa-ne un mesaj si te sunam noi
0768 926 067

comenzi@superjaluzele.ro

Call Now Button
Open chat
Suntem on-line!
Salut!
Cu ce te putem ajuta?