Rulouri Exterioare

Sunt Florian si fac parte din echipa Superjaluzele.ro

Rulourile exterioare sunt cea mai buna solutie de umbrire fiind durabile si oferind in acelasi timp izolare termica si protectie anti-efractie.

Iti stau la dispozitie cu zeci de optiuni pentru rulouri exterioare din aluminiu pentru orice buget!

Ce trebuie sa stii despre Rulourile Exterioare

Rulourile exterioare sunt compuse din caseta de rulare, covorul de lamele, ghidajele si sistemul de actionare.

Caseta rulourilor pe care vi le oferim este confectionata din aluminiu gros de 0,85 mm si vopsita in camp electrostatic.
Culorile disponibile in paletar sunt alb, maro inchis, maro deschis, gri antracit. Caseta ruloului este tesita in partea din fata intr-un unghi de 45 de grade pentru o integrare mai estetica in fatada locuintei. Culorile disponibile in paletar sunt alb, maro inchis, maro deschis, gri antracit. Caseta ruloului este tesita in partea din fata intr-un unghi de 45 de grade pentru o integrare mai estetica in fatada locuintei.

Covorul de lamele ale rulourilor oferite de firma noastra sunt din aluminiu si sunt umplute cu spuma poliuretanica. Aceasta caracteristica le ofera capacitatea atat de a izola incaperea atat termic cat si fonic, aceasta fiind o izolare suplimentara fata de cea oferita de tamplaria de termopan. Lamelele au dimensiunea de 39 mm si grosime de 9 mm mult mai bune izolatoare si durabile decat lamelele de 37 mm.
Covorul de lamele gliseaza pe ghidaje de aluminiu prevazute cu perie izolatoare.

Sistemele de actionare cu snur sunt cele mai folosite pentru de catre clientii nostri, putand fi comandate atat albe cat si maro. Pentru rulourile de dimensiuni mari folosim un sistem cu manivela pentru a o actinare usoara. De asemenea sunt disponibile si sisteme de actionare electrica, cu intrerupator sau telecomanda. Motoarele folosite de noi sunt de cea mai buna calitate fiind importate din Franta si Italia.

Pretul nostru

Pretul rulourilor de aluminiu se calculeaza in functie de suprafata covorului de lamele, de latimea casetei de rulare, de culoarea aleasa pentru lamele, ghidaje si caseta  si de tipul de actionare. Din aceasta cauza nu poate fi calculat un pret exact per metru patrat. De aceea pentru a avea o imagine exacta asupra bugetului necesar apelati la unul din tehnicienii nostri pentru a face masuratorile si pentru a obtine o oferta. 

Acest serviciu la noi este GRATUIT.

Cum comanzi

  1. Suna acum la numarul de mai jos si stabilim impreuna cand pot trimite tehnicianul nostru de montaj pentru a face masuratorile.
  2. Odata cu prima vizita vei putea vedea si paletarul nostru cu toate culorile disponibile.
  3. Dupa ce masoara rulourile si alegi culoarea lamelei si tipul de deschidere tehnicianul nostru va poate face oferta pe loc.
  4. Noi putem lansa comanda in executie in aceeasi zi urmand ca in maxim 5 zile lucratoare sa facem montajul.
Da-ne un telefon sau lasa-ne un mesaj si te sunam noi 0768 926 067
0768 926 067

comenzi@superjaluzele.ro

Call Now Button
Open chat
Suntem on-line!
Salut!
Cu ce te putem ajuta?